Onze maatregelen tegen covid-19

Natuurlijk heeft iedereen er last van: Het Corona virus. Ook wij worden zwaar getroffen door de maatregelen van het kabinet. Wij merken dat om ons heen langzaam al wat bedrijven melden die in shifts willen gaan werken op kantoor. Catering bestellen en betalen kan, gemakkelijk online.

Onze gehele website is in het teken van het virus. Alles word apart verpakt, sappen en zuivel word niet meer verkocht in pakken maar ook per persoon in blikjes, bekers of flesjes. Lunch word bezorgd in lunch-bags en maaltijden in een net zo duurzame meal-box

Maar welke maatregelen nemen wij nou eigenlijk?

– Contactloze bezorging
De bezorging word gedaan op basis van de 1,5 meter regelgeving. Wij zullen handschoentjes gebruiken bij de levering en bij het bereiden van de bestelling.

– Introduceren van de (duurzame) lunch-bag
Wij hebben een nieuwe manier van lunchen op kantoor gevonden. Ieder krijgt zijn eigen lunch-bag. Allergieën en dieetwensen worden aangegeven d.m.v. een naam, allergie soort of aparte sticker. Zo creëer je een GRAB&GO systeem gemakkelijk op kantoor. Alles zit in deze lunch-bag voor een overheerlijke, verse, biologische en duurzame lunch!


– Waarom zou je met de lunch-bag bij jullie op kantoor beginnen?

– Lunch, incl. drankje en fruit voor 1 persoon.
– Duurzaam, biologisch, makkelijk en natuurlijk lekker!
– Niemand die andermans eten aanraakt op kantoor
– Grab&Go effect (Allergieën en dieetwensen worden aangegeven d.m.v stickers)


– Introduceren van de (duurzame) meal-box

Maaltijden bestellen op het werk is door deze meal-box ook nog gewoon mogelijk en veilig. De maaltijden worden per persoon verpakt en warm geleverd. Net zoals bij de lunch-bags zijn er voor de allergieën en dieetwensen aparte sticker. Ook de kleine brijgerechtjes worden apart verpakt.

Waarom zou je met de meal-box bij jullie op kantoor beginnen?
– Geleverd in maaltijdboxen met bijhorende extra’s apart verpakt p.p.
– Warm geleverd
– Duurzaam, biologisch, makkelijk en natuurlijk lekker!

– Disposables
Ook bij het bestellen van de maaltijden is het mogelijk om disposable bestek te bestellen. Een stuk hygiënischer dan dat iemand vervolgens het bestek moet aanraken om af te wassen!

Onze materialen
Onze materialen zoals kratjes maken wij meerdere malen per dag schoon. Dit om te voorkomen dat er een kratje zorgt voor verspreiding.

– Betalingen
Betalingen dienen online te worden voldaan. Op rekening is mogelijk in overleg en vanaf een minimum bedrag. Facturatie word ook digitaal verzorgd.

– Vragen en meer informatie
Het kan natuurlijk dat één of meerdere vragen voor u onbeantwoord is. Indien dit het geval is, schroom niet om contact met ons op te nemen via de e-mail of telefoon. Wij leggen u graag meer uit over ons nieuwe concept of beantwoorden graag uw andere vraag.

Eventcatering catalogus aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend onze catalogus aan. U ontvangt deze catalogus per email.