Services

Wat doen Wij?

Bedrijfscatering

Bedrijfskantines

Wij verzorgen dagelijks bij bedrijven de bedrijfskantines. Denk hier aan Mono-verpakkingen beleg, zuivel, brood, fruit en saladebars. Dagelijks worden er verse producten geleverd waarvan uw werknemers kunnen genieten tijdens hun pauze moment. Voor meer informatie hierover, neem gerust contact met ons op.

Lunches, Maaltijden & buffetten

Ook leveren wij lunches, maaltijden en buffetten voor groepen vanaf 5 personen. Dit is heel simpel online te bestellen. Betaling dient online te worden voldaan. Op rekening betalen is mogelijk. neem hiervoor contact met ons op.

Eventcatering

borrel of receptie hapjes

Wij hebben een groot assortiment aan heerlijke borrel & receptie hapjes. Deze worden standaard gemengd gepresenteerd op schalen. Benieuwd? Bekijk ons assortiment hier

Personeel op locatie

Gediplomeerd en ervaren personeel kan het verschil maken op uw evenement. Wij hebben diverse soorten personeel die wij kunnen uitzenden voor een evenement. Denk hierbij aan een kok, bediening of barmedewerker. De kosten bedragen hiervoor 27,50 ex. btw. Met een minimale werktijd van 2 uur. Prijs word uiteindelijk berekend op nacalculatie.

Verhuur

Wij hebben een groot assortiment aan materialen die wij verhuren. Borden, bestek, glazen, cateringmateriaal, staan tafels, bars (met of zonder tap), geluid installaties en nog veel meer. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende catalogus. Deze prijzen zijn ex btw, Bezorg/ophaal kosten. Indien er schade is aan materialen worden deze in rekening gebracht.

Eventcatering catalogus aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend onze catalogus aan. U ontvangt deze catalogus per email.